Hoogersmilde plaatsen dakkapel

Afgeronde projecten

Hoogersmilde plaatsen dakkapel

Categorie: Verbouw afgerond

Deze traditonele dakkapel wordt niet zoals de meeste dakkapel leveranciers prefab gemaakt. Wij komen als bedrijf bij u thuis en dan wordt daar alles van a-z in het werk gemaakt.

De wanden van onze dakkapel hebben een Rc-waarde van 4,50m2.K/W en het dak krijgt een Rc-waarde van 6,00m2.K/W. Helaas is het wel zo dat hierdoor de wanden en dak wel dikker worden maar je moet voldoen aan de waardes die in het bouwbesluit staan.

De buitenzijde van de dakkapel is bij deze dakkapel afgewerkt met keralit gevelpanelen van 190mm in een antraciete kleur en het dakoverstek is gemaakt met keralit boeidelen in een cremekleur.

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag gratis kleurmonsters of verkoopadressen aan om direct prijzen te ontvangen van Keralit gevelbekleding.

 

Opdrachtgever Fam. Trul
Oplevering 2020

Location

van veenstraat 17, 9423 RD, Hoogersmilde, Drenthe, Nederland