Martin

aangepast1Ik ben Martin en ik ben u graag tot dienst!

Ik verzorg de werkvoorbereiding bij Blomberg. Ik let erop dat we de beste materialen tegen de scherpste prijzen voor u inkopen. Daarbij heb ik nauw contact met de leveranciers en zoek ik de meeste geschikte producten op basis van uw wensen.

Planning

Ook verzorg ik de planning, zodat onze vakmensen snel bij u ter plaatse zijn en de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Bouwkundig tekenaar
Naast de werkvoorbereiding en planningen ben ik bouwkundig tekenaar. Hierbij maak ik in overleg met de klant de benodigde tekeningen en berekeningen voor:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw

Veilig werken
Bij Blomberg staat veilig en duurzaam werken hoog in het vaandel. Als VGM Coordinator zorg ik ervoor dat we bij Blomberg via de ISO en VCA handboek omschrijvingen werken. Dit behalen we door goed opgeleide vakmensen en daarnaast werken we uitsluitend met goed gekeurd materiaal.

Neem contact met mij op
U kunt mij of mijn collega's altijd bellen en ik sta u ook graag te woord per mail, via het contactformulier van de deze website of via één van onze Social Media kanalen. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze werkplaats te Smilde waarbij ik u graag verder van dienst ben.