Onderhoud

Uw woning is aan groot onderhoud toe, bijvoorbeeld de vervanging van goten, kozijnen, het aanbrengen van nieuwe dakpannen of dakbedekking.

Misschien wilt u zelfs uw houten delen wel gaan vervangen voor kunststof exemplaren. Wellicht vraagt u zich af of deze onderhoudswerkzaamheden aan uw woning zomaar mogen? Wij helpen u graag op weg en kunnen u goed adviseren in het maken van de juiste keuzes. Vanuit onze jarenlange expertise houden wij rekening met het behoud van het karakter van uw bestaande of zelfs monumentale woning.

Iedere woning vereist onderhoud
Of het nu gaat om woningen, kantoren of monumentale panden, eens in de zoveel jaar zal er onderhoud gepleegd moeten worden. Voor het aanzien van uw bezit, maar ook bouwtechnisch gezien is dit van groot belang. Wanneer u uw woning niet tijdig onderhoud betekent het in veel gevallen dat deze er in waarde op achteruit zal gaan. Door tijdig onderhoud aan uw woning kunt u dit voorkomen, in veel gevallen is het zelfs zo dat uw woning in waarde zal stijgen door goed onderhoud.