Johan

Johan BlombergHallo ik ben Johan directeur eigenaar van Gebr. Blomberg b.v.

Na meer dan 30 jaar het bedrijf met mijn broers te hebben gerund heb ik vanaf januari 2020 de leiding alleen over genomen. Samen met onze vertrouwde medewerkers zetten we de werkzaamheden voort op de wijze die u van ons gewend bent. Ik woon samen met Wilma en ben de trotse vader van een dochter en 2 zonen welke allemaal al op eigen benen staan. 

Naast de dagelijkse leiding en het begeleiden van de werkzaamheden hou ik me bezig met het opnemen van het werk en overleg met onze klanten, u dus. In een persoonlijk gesprek probeer ik er achter te komen wat de wensen zijn en probeer dit te vertalen in een passend plan.  Vervolgens wordt dat op kantoor verder uitgewerkt en word een calculatie gemaakt.  Aan de hand van de calculatie proberen we een passende en duidelijke offerte samen te stellen. 

Behalve dat ik druk ben met de werkzaamheden binnen het bedrijf ben ik ook al meer dan 25 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Toen ik werd gevraagd hoefde ik er niet lang over na te denken. Het helpen van mens en dier in nood trok en trekt me nog steeds aan, en geeft me nog altijd veel voldoening. Over het algemeen is het brandweer werk goed te combineren met het dagelijkse werk, al gaat de pieper ook wel eens als het niet zo goed past. 

Verder ben ik nog betrokken bij de Eendracht, Nederlands grootste 3 mast gaffel topzeil schoener. Sinds 2010 ben ik daar circa 25 dagen per jaar werkzaam als bootsman. Dit kan zijn op de Noordzee maar ook Spanje, Portugal, de Canarische eilanden en zelfs het Caribisch gebied wordt aangedaan. Steeds met wisselende, voornamelijk vrijwillige, bemanning en gasten. Het is mooi om te zien dat het iedere keer weer lukt om daar binnen een dag een hechte groep van te maken. 

Ik hoop van harte dat ons bedrijf u aanspreekt en dat we een uitnodiging van u mogen ontvangen.  We zullen onze uiterste best doen om voor u een passende offerte op te stellen en om er samen met u een mooi project van te maken.  

Groet’n Johan