NieuwBouw

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. is volledig thuis in nieuwbouw projecten. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ieder plan uitvoeren.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u het gehele traject te kunnen begeleiden en uit te voeren. Wij kunnen ook uw plan toetsen aan de (bouw)regelgeving, welstandseisen en vergunning aanvraag. Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. verzorgd hiermee het volledige traject, van de eerste gedachte tot de sleutel van uw woning.

De mogelijkheden van een nieuwbouw woning
Naast de traditionele bouwmethodes met gemetselde muren en houten kozijnen zijn er nog legio mogelijkheden. Wij maken het dan ook mogelijk om te kiezen voor moderne toepassingen, denk hierbij aan het duurzaam bouwen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik maken van kunststof kozijnen en deuren, maar ook aan milieuvriendelijke isolatie materialen. Wij staan u hierin graag met raad terzijde.

Aanpak nieuwbouwwoning
Er zijn twee mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De eerste mogelijkheid is zelf het ontwerp te laten verzorgen en door ons te laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies en offerte naar uw zenden en deze mondeling toelichten, zodat u een duidelijk inzicht heeft in wat de werkzaamheden en kosten zijn om het te laten bouwen.

pastoor Koelenweg

De tweede mogelijkheid is uw wensen vanaf de eerste stap met ons te delen. Wij zullen dan het volledige traject voor u uit handen nemen. Wij presenteren een ontwerp en op basis daarvan zullen wij uw droom werkelijkheid maken.

Afgeronde nieuwbouwprojecten
Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. heeft in het verleden vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Er is een brede variatie in nieuwbouwwoningen en geen enkele woning is gelijk. De kwaliteit van ons bedrijf komt volledig tot zijn recht als wij uw ideeën mogen vertalen naar een solide eindresultaat.