Over ons

Veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakter

Dit vind u terug in onze bouwconstructies, bouwmaterialen en bouwtechnieken. Maar ook in de relaties met onze klanten en werknemers zelf. Wij zijn trots op onze groeiende klantenkring en het zeer lage verloop bij onze werknemers. Dit alles draagt bij aan onze continue levering van kwaliteit. De duurzaamheid van het bedrijf zelf toont zich in haar geschiedenis van bijna een eeuw. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door onze ambachtelijke kennis te behouden. Maar tegelijkertijd altijd naar voren gericht te zijn, gebruik makend van moderne en innovatieve technieken.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg staat voor:

  • Hoge kwaliteit
  • Volledige transparantie
  • Betrouwbaarheid 
  • Tevredenheidsgarantie
  • Duurzame kwaliteit

Onze missie:

Hét gerenommeerde aannemersbedrijf van regio Smilde te zijn.

Onze visie:

Blomberg streeft naar het creëren van een flexibele en duurzame organisatie. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit, en wij ontzorgen de klant. Daarnaast is het zijn van een goede werkgever voor ons personeel van groot belang voor ons.

Met Blomberg bent u verzekerd van kwaliteit. Onze jarenlange traditie is uniek in de wijde omgeving van Smilde. Laat u overtuigen. Kijk rond op onze website om te zien wat wij u te bieden hebben.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of onderhoud aan uw woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag om advies of prijzen via onderstaande button.