Content

Veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakter

Dit vind u terug in onze bouwconstructies, bouwmaterialen en bouwtechnieken. Maar ook in de relaties met onze klanten en werknemers zelf. Wij zijn trots op onze groeiende klantenkring en het zeer lage verloop bij onze werknemers. Dit alles draagt bij aan onze continue levering van kwaliteit. De duurzaamheid van het bedrijf zelf toont zich in haar geschiedenis van bijna een eeuw. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door onze ambachtelijke kennis te behouden. Maar tegelijkertijd altijd naar voren gericht te zijn, gebruik makend van moderne en innovatieve technieken.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg staat voor:

  • Hoge kwaliteit
  • Volledige transparantie
  • Betrouwbaarheid 
  • Tevredenheidsgarantie
  • Duurzame kwaliteit

Onze missie:

Hét gerenommeerde aannemersbedrijf van regio Smilde te zijn.

Onze visie:

Blomberg streeft naar het creëren van een flexibele en duurzame organisatie. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit, en wij ontzorgen de klant. Daarnaast is het zijn van een goede werkgever voor ons personeel van groot belang voor ons.

Met Blomberg bent u verzekerd van kwaliteit. Onze jarenlange traditie is uniek in de wijde omgeving van Smilde. Laat u overtuigen. Kijk rond op onze website om te zien wat wij u te bieden hebben.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of onderhoud aan uw woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag om advies of prijzen via onderstaande button.

Voor alle duidelijkheid wijst Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. ten aanzien van de website www.blomberg-smilde.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. . Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan onder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v.

Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete)garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v., welke geen eigendom zijn van Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v., maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. .Hoewel Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. worden onderhouden wordt afgewezen.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, aan welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Op dit moment hebben wij geen acties maar u kunt bij ons natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Johan BlombergHallo ik ben Johan directeur eigenaar van Gebr. Blomberg b.v.

Na meer dan 30 jaar het bedrijf met mijn broers te hebben gerund heb ik vanaf januari 2020 de leiding alleen over genomen. Samen met onze vertrouwde medewerkers zetten we de werkzaamheden voort op de wijze die u van ons gewend bent. Ik woon samen met Wilma en ben de trotse vader van een dochter en 2 zonen welke allemaal al op eigen benen staan. 

Naast de dagelijkse leiding en het begeleiden van de werkzaamheden hou ik me bezig met het opnemen van het werk en overleg met onze klanten, u dus. In een persoonlijk gesprek probeer ik er achter te komen wat de wensen zijn en probeer dit te vertalen in een passend plan.  Vervolgens wordt dat op kantoor verder uitgewerkt en word een calculatie gemaakt.  Aan de hand van de calculatie proberen we een passende en duidelijke offerte samen te stellen. 

Behalve dat ik druk ben met de werkzaamheden binnen het bedrijf ben ik ook al meer dan 25 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Toen ik werd gevraagd hoefde ik er niet lang over na te denken. Het helpen van mens en dier in nood trok en trekt me nog steeds aan, en geeft me nog altijd veel voldoening. Over het algemeen is het brandweer werk goed te combineren met het dagelijkse werk, al gaat de pieper ook wel eens als het niet zo goed past. 

Verder ben ik nog betrokken bij de Eendracht, Nederlands grootste 3 mast gaffel topzeil schoener. Sinds 2010 ben ik daar circa 25 dagen per jaar werkzaam als bootsman. Dit kan zijn op de Noordzee maar ook Spanje, Portugal, de Canarische eilanden en zelfs het Caribisch gebied wordt aangedaan. Steeds met wisselende, voornamelijk vrijwillige, bemanning en gasten. Het is mooi om te zien dat het iedere keer weer lukt om daar binnen een dag een hechte groep van te maken. 

Ik hoop van harte dat ons bedrijf u aanspreekt en dat we een uitnodiging van u mogen ontvangen.  We zullen onze uiterste best doen om voor u een passende offerte op te stellen en om er samen met u een mooi project van te maken.  

Groet’n Johan 

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. heeft alles in huis voor uw verbouwing of aanbouw.
U wilt uw woning graag verbouwen of uitbreiden. Maar kan dat? Kan die muur daar zomaar weg en mag ik die dakkapel plaatsen? Hoe is het met de bouw- en regelgeving gesteld? Zomaar een aantal vragen waar je tegen aanloopt.  Hierin kunnen wij u in alles adviseren en ontzorgen.

Vakmanschap
Bij verbouw of aanbouw van bestaande objecten worden onze vakmannen ingezet. Onze vakman past zich aan aan de structuur van uw gezin. Ondanks de werkzaamheden moet uw gezinsleven zo normaal mogelijk kunnen functioneren. Om bijvoorbeeld de overlast van het slopen, breken en bouwen zoveel mogelijk te beperken werken wij onder meer met stofschermen. In de uitvoering van de werkzaamheden zetten wij de juiste mensen op de juiste plaats.

Uw wensen en eisen staan centraal

Uitbreiden woning Iepenlaan te Assen


De voordelen van Aannemersbedrijf Bedr. Gebr. Blomberg b.v. op een rij:

  • Snel en efficiënt werken
  • Minimale overlast tijdens de verbouwing
  • Mogelijkheid om een verbouwgarantie (via BouwGarant) af te sluiten
  • Garantie dat er Veilig en Gezond gewerkt wordt volgens VCA
  • Kennis & ervaring sinds 1919


U staat bij ons als klant centraal. Wij leveren u het perfecte resultaat.